Feb 9, 2008, 2:14 PM

звезда 

  Poetry » Love
656 0 17

тъмно
тъмносиня
чак черна
от която лъха хлад
и звучи студена тишина
е нощта
в която
не виждам
твоята звезда

а тя е толкова красива
но така далечна
за мен

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??