Nov 22, 2006, 3:35 PM

Звездице чудесна 

  Poetry
1467 0 19

Звездице чудесна

светулчице в мрака

изгряла за мене

далече блестиш

дали с твоя огън

сега не запалваш

ти нейде останали

тъжни очи.

Звездице чудесна

сестричке любима

на бяла, едничка

и тиха Луна

дали като нея

и тук не тъгува

за обич красива

самотна жена.

Звездице чудесна

искрице в небето 

сред многото други   

ти ярко блестиш

и зная звездице,

че много ще светиш,

защото звездице

с моя огън гориш.

 

 

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??