Jan 27, 2022, 5:23 PM

Звездичка от небе 

  Poetry » Love
742 0 2

Готов съм да прекрача смело прага,

да тръгна да те търся в студ и дъжд.

Готов съм да зачеркна тази младост

и бих я дал да спиш на моя гръд.

 

И бих се вплел в кавга до смърт с живота,

когато не откривам път и плам.

Когато в мен кънтят минорни ноти,

без твоето присъствие на храм.

 

От хорска злост се плашат днес жените,

а всички до една не бяха теб.

Защото бе с душа и страст велики,

но вече си в звездичка от небе.

© Васил Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??