Feb 10, 2009, 12:17 PM

Звездите се преструват на вихрушки... 

  Poetry » Love
758 0 9
МУЗИКА: http://vbox7.com/play:76dcbf6d

Звезди се преструват на вихрушки
в очите ти, играят си на бурни ветрове.
Ела, не се страхувам от разруха,
с ураганната си буря помети ме.

Устните ти, остров от ласки нежни,
нека корабокруширам в тях.
Вълните ти, от ветрове метежни,
в бездната ти да ме завлекат...

Ръцете ти, болезнено изграящи плътта,
нека свалят всяка мисъл от мен...
Да остана гола, само по душа,
а ти да ме жадуваш, пристрастен.

Пожелавам си да ми се случваш винаги.
Не останах вече. Едва се събирам...
но дори и сто пъти да ме раниш,
отново ще си пожелая да те имам.

© something else All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??