Тялото ти,
до моето в моето.
Дъхът ти,
спира над мен.
Очите,
голи топят се.
Погледът,
става блажен.
Устните,
заглъхват в целувка.
Мигът,
спира смутен.
Ръцете,
нежност запалили.
Нежност,
обвита в сатен.
Звездите са близо,
видя ли?
Не вдигай
поглед от мен!
Вълните от чувства преляли
в миг сътворен.
Ненужни
думите спрели,
чакат отвън в студа.
В камината
огън наклали,
две пламтящи сърца.
© Даниела Цековска All rights reserved.
Поздрав!