Dec 23, 2008, 2:10 AM

Звън камбанен 

  Poetry » Other
618 0 8
Звън камбанен вятърът помете.
Аз - обрана коледна елха -
се опитвам да спася късмета.
Дрян за здраве, берекет редя...

А когато коминочистачът
ми дари от бъдника следа,
Боже, дай ми сили да не плача!
Стигат ми стихът и песента.

© Геновева Цандева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??