23.12.2008 г., 2:10 ч.

Звън камбанен 

  Поезия » Друга
619 0 8
Звън камбанен вятърът помете.
Аз - обрана коледна елха -
се опитвам да спася късмета.
Дрян за здраве, берекет редя...

А когато коминочистачът
ми дари от бъдника следа,
Боже, дай ми сили да не плача!
Стигат ми стихът и песента.

© Геновева Цандева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??