27 feb 2007, 15:22

* * * 

  Poesía
820 0 1
Поне веднъж до тебе да заспивам
и да не ме е страх, че сутринта,
събуждайки се, ще откривам,
че пак нощта се казва самота.
Да ми покажеш изгрева поне веднъж
да го открия в твоите очи,
та после никога и с никой мъж
да не поглеждам слънчеви лъчи.
Поне веднъж да повървиме по росата
бездомни, мокри, но един до друг.
Да зная, че в гората непозната
живее любовта ни. Ала само тук!
Поне веднъж до теб да се събудя
в ръцете си съня ми да държиш!
Завинаги да ме обичаш до полуда.
Ще можеш ли да издържиш?

© Лили Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??