17 oct 2006, 15:45

*** 

  Poesía
708 0 5

    ***

Влизам в себе си

от изоставеното тяло

изливам вкисналите думи

и плесенясали въпроси

Прибирам оголената си душа

в черупката на отчуждението

завивам във пашкул

метаморфозата на времето.

Подготвям се за летаргичен сън

в пречистения грях на тялото

Заспивам накрая уморен

под тежестта на собствената орис

 

И излизам от себе си

© Стефан Вангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??