8 dic 2006, 4:36

* * * 

  Poesía
579 0 7

 

                                              ...на моя Динозавър...


Връхлитай ме,
не ме щади!
Аз знам,
че ураганът има
нежни тайни...
Със гръм разбий ми
всичките вини
и излекувай
бъдещите рани...
Аз нямам спомени
за предни дни...

© Мариана Папазикова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??