8.12.2006 г., 4:36 ч.

* * * 

  Поезия
607 0 7

 

                                              ...на моя Динозавър...


Връхлитай ме,
не ме щади!
Аз знам,
че ураганът има
нежни тайни...
Със гръм разбий ми
всичките вини
и излекувай
бъдещите рани...
Аз нямам спомени
за предни дни...

© Мариана Папазикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??