8 дек. 2006 г., 04:36

* * * 

  Поэзия
580 0 7

 

                                              ...на моя Динозавър...


Връхлитай ме,
не ме щади!
Аз знам,
че ураганът има
нежни тайни...
Със гръм разбий ми
всичките вини
и излекувай
бъдещите рани...
Аз нямам спомени
за предни дни...

© Мариана Папазикова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??