27 ene 2007, 14:37

* * * 

  Poesía
600 0 12

Тъмнина...
Светкавица проблясва...
А аз съм там сама и гасна...
На улица безлюдна в нощта,
потънала в моята тъга...
А тя приседнала зад ъгъла сама,
стои и чака да отпусна аз глава...
Държи в ръката си кичури коса
и се смее на изстрадалите лица...
Косата остра в другата ръка -
с нея реже без пощада тя...
Последен вик разцепва тишината...
Сърцето спря да бие,
а тя пое душата...

© Росица Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??