Когато Радост има в моя ден
аз чувствам те невидима до мен,
дори във трудност или пък в беда
държи ме нежно твоята ръка...
Тя сивата мъгла в мен разпилява
И слънчев лъч света ми озарява...
30.07.2003
© Боян Иванов Todos los derechos reservados