Dec 19, 2006, 1:00 PM

* * * 

  Poetry
685 0 5

                           
                            Когато Радост има в моя ден

                            аз чувствам те невидима до мен,

                            дори във трудност или пък в беда

                            държи ме нежно твоята  ръка...

 

                            Тя сивата мъгла в мен разпилява

                            И слънчев лъч света ми озарява...

 

                                                                  30.07.2003

© Боян Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??