19.12.2006 г., 13:00 ч.

* * * 

  Поезия
686 0 5

                           
                            Когато Радост има в моя ден

                            аз чувствам те невидима до мен,

                            дори във трудност или пък в беда

                            държи ме нежно твоята  ръка...

 

                            Тя сивата мъгла в мен разпилява

                            И слънчев лъч света ми озарява...

 

                                                                  30.07.2003

© Боян Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??