19 дек. 2006 г., 13:00

* * * 

  Поэзия
683 0 5

                           
                            Когато Радост има в моя ден

                            аз чувствам те невидима до мен,

                            дори във трудност или пък в беда

                            държи ме нежно твоята  ръка...

 

                            Тя сивата мъгла в мен разпилява

                            И слънчев лъч света ми озарява...

 

                                                                  30.07.2003

© Боян Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??