21 may 2008, 23:34

***** 

  Poesía
737 0 18
 

 

        Празнувах те. Изпих те. Наобяд.

        Не те оставих да пребъдеш вечер.

        Те, вечерите, носят само хлад.

        Звезди... но те пък са далече.

 

 

        Притисках те. Танцувах те. На блус.

        Не си оставих време за почивка.

        Преглъщах бързо топлия ти вкус.

        Преди да станеш болка. И горчилка.

 

 

        Поканих те. Приех те в своя дом.

        Сърцето си отворих. Като порта.

        А ти ли пусна го, или той с взлом

        от дните ми открадна теб - Живота.

 

 

 

 

© Деян Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??