May 21, 2008, 11:34 PM

***** 

  Poetry
736 0 18
 

 

        Празнувах те. Изпих те. Наобяд.

        Не те оставих да пребъдеш вечер.

        Те, вечерите, носят само хлад.

        Звезди... но те пък са далече.

 

 

        Притисках те. Танцувах те. На блус.

        Не си оставих време за почивка.

        Преглъщах бързо топлия ти вкус.

        Преди да станеш болка. И горчилка.

 

 

        Поканих те. Приех те в своя дом.

        Сърцето си отворих. Като порта.

        А ти ли пусна го, или той с взлом

        от дните ми открадна теб - Живота.

 

 

 

 

© Деян Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??