Отново в мислите си съм потънала
в тоз късен час...
През сълзи, без глас, в несвяст
се опитвам да пробудя мъничко надежда аз.
И крещя, и се боря, и неспирно тичам пак,
но не мога да открия сладостта от радостта си аз.
Робиня съм на коварството, лъжите ти,
на целия ти гняв!!!
© Самотна Душа Todos los derechos reservados