20 нояб. 2009 г., 16:30

*** 

  Поэзия » Любовная
578 0 0

Отново в мислите си съм потънала

в тоз късен час...

През сълзи, без глас, в несвяст

се опитвам да пробудя мъничко надежда аз.

И крещя, и се боря, и неспирно тичам пак,

но не мога да открия сладостта от радостта си аз.

Робиня съм на коварството, лъжите ти,

на целия ти гняв!!!

© Самотна Душа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??