21 mar 2006, 21:19

* * * 

  Poesía
815 0 2

И дори да брули силно вятъра,

вземи ме ,искам с теб срещу течението да вървя.

Вземи ме ,нека вятърното брулене

да не откършва две едва разцъфнали цветя.

Не се плаши от меланхонията на дъжда

тои дъждът за мене е прераждане-

измива чернотата на света.

Вземи ме ,аз обичам свободата ,

ала без теб крилете ми ги няма

и не бих могла да полетя.

Вземи ме,нека със това пътуване

да се научим да обичаме

обичаме

обичаме

© Теодора Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??