20 abr 2019, 0:08

****** 

  Poesía » Otra
657 0 0

 

Сърцето ми -
болка притихнала,
парче нажежено желязо.
А дните -
рани отворени,
по пътя със стъпки белязани.
Нощите пусти
ухаят на милост,
а сънят любовник неверен.
Мечтите -
всичките луди
голи препускат по плажа.
Очите -
събрали пръснато злато,
на слънцето стават съперник.
Само ръцете ти 
до днес непознати
зашиха всички надежди!

© Слава Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??