20.04.2019 г., 0:08 ч.

****** 

  Поезия » Друга
651 0 0

 

Сърцето ми -
болка притихнала,
парче нажежено желязо.
А дните -
рани отворени,
по пътя със стъпки белязани.
Нощите пусти
ухаят на милост,
а сънят любовник неверен.
Мечтите -
всичките луди
голи препускат по плажа.
Очите -
събрали пръснато злато,
на слънцето стават съперник.
Само ръцете ти 
до днес непознати
зашиха всички надежди!

© Слава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??