16 sept 2008, 13:31

* * * 

  Poesía » Otra
416 1 1
Първокласници.
Раменете им са приведени
от раниците първокласно.

+ + +

Есенен дъжд.
С пунктирите си
насочва първокласниците.

+ + +

15 септември.
От "Да ти върви по вода!"
наводнение в нашия вход.

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??