Sep 16, 2008, 1:31 PM

* * * 

  Poetry » Other
421 1 1
Първокласници.
Раменете им са приведени
от раниците първокласно.

+ + +

Есенен дъжд.
С пунктирите си
насочва първокласниците.

+ + +

15 септември.
От "Да ти върви по вода!"
наводнение в нашия вход.

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??