16.09.2008 г., 13:31 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
414 1 1
Първокласници.
Раменете им са приведени
от раниците първокласно.

+ + +

Есенен дъжд.
С пунктирите си
насочва първокласниците.

+ + +

15 септември.
От "Да ти върви по вода!"
наводнение в нашия вход.

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??