4 dic 2013, 16:04

* * * 

  Poesía
753 1 6

Не искам да пиша, не мога, не бива,
да ровя пак до болка в паметта,
добре си живеех така - полужива,
без обич, без вяра, без грях, без мечта.

 

Не искам да пиша, не мога, боли ме,
добре си живеех така - без вина,
сянка бездушна без лик и без име,
от дните си мъртви изграждах стена.

 

Не искам да пиша... кого ли залъгвам,
възкръсва сред пламъци мойта душа,
по пътя си трънен е време да тръгвам.
Добре си живеех... дали не греша...

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??