4 ene 2023, 12:59

1 към 1 към 1 

  Poesía » Otra
275 6 13

Белтък целуна пудра захар,

целувка си е – без уловка,

целувката целуна орех

и се получи ореховка.

 

Мммм... си сладка...

 

© toti Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??