4.01.2023 г., 12:59 ч.

1 към 1 към 1 

  Поезия » Друга
277 6 13

Белтък целуна пудра захар,

целувка си е – без уловка,

целувката целуна орех

и се получи ореховка.

 

Мммм... си сладка...

 

© toti Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??