Jan 4, 2023, 12:59 PM

1 към 1 към 1 

  Poetry » Other
278 6 13

Белтък целуна пудра захар,

целувка си е – без уловка,

целувката целуна орех

и се получи ореховка.

 

Мммм... си сладка...

 

© toti All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??