6 jul 2015, 10:52

11711 

  Poesía
1003 0 12

     

 

                                                                                                                        In memoriam

 

       

 

 Когато зората с прощална целувка

 Раздяла и среща бе сляла в едно,

 А в синьото дъно на тъжния юли

 Се люшна несвястното диво хоро

 И мъртво бе времето, страшно, виновно,

 Междата поставило във вечността,

 Изплака последните мигове сбогом

 Ранената моя сиротна душа.

             

 

                             

   

      

© Елена Гоцева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??