Когато тишината замълви
и капките роса пресъхнат изведнъж,
тогава вечно спира да боли,
но няма мигове такива във живота.
Земята сменя своята премяна
и с нея ние своя лик,
живеем в непрекъсната промяна
и с неизвестност всеки миг.
Утехата, която ни събира,
е същата, която ни дели,
всеки себе си намира,
но губи се във чуждите мълви.
Дали когато в миг един
животът поднесе ни радост,
способни сме да поделим
последната си капка гордост.
Не бива заради една сълза
да губим вяра във съдбата,
да бягаме от своята омраза,
това е смисъл във играта.
Когато себе си делим на две,
добро и лошо пак са във едно,
нали сърцето ни зове,
че те са се родили заедно...
© Може би закъсняла Todos los derechos reservados