Dec 19, 2009, 3:18 PM

* * * 

  Poetry
819 1 0

Когато тишината замълви

и капките роса пресъхнат изведнъж,

тогава  вечно спира да боли,

но няма  мигове такива във живота.

 

Земята сменя своята премяна

и с нея ние своя лик,

живеем в непрекъсната промяна

и с неизвестност всеки миг.

 

Утехата, която ни събира,

е същата, която ни дели,

всеки себе си намира,

но губи се във чуждите мълви.

 

Дали когато в миг един

животът поднесе ни радост,

способни сме да поделим

последната си  капка гордост.

 

Не бива заради една сълза

да губим вяра  във съдбата,

да бягаме от своята омраза,

това е  смисъл във играта.

 

Когато себе си делим на две,

добро и лошо пак са във едно,

нали сърцето ни зове,

че те са се родили заедно...

© Може би закъсняла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??