9 oct 2019, 21:17

*** 

  Poesía » Otra
547 0 0

Грозна и черна картина,а

тълпа мъже пред нея.

Звънят да ме питат,
натдават и се бият.

Рàмката се продава,
картината не !!!

© Станислав Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??