Oct 9, 2019, 9:17 PM

*** 

  Poetry » Other
546 0 0

Грозна и черна картина,а

тълпа мъже пред нея.

Звънят да ме питат,
натдават и се бият.

Рàмката се продава,
картината не !!!

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??