Животът ни минава като сън.
Изнизват се годините и дните...
До вчера тичахме навън,
а днес сме със сребро в косите...
Как искам да съм боса във ръжта,
да слушам песента на птичките...
А вечер да се сгуша ей така
и да мечтая под звездите...
Какво ще ми предложи утрешният ден?
Дали ще плача или ще се смея...
Това все още аз не знам...
Но знам, че искам да ЖИВЕЯ!
Таня Симеонова
© Таня Симеонова Todos los derechos reservados