Тръгнах си... остави ме...
пусни ме... забрави ме...
намрази ме... моля те... намрази ме...
забрави моето име...
Моли ме... моля те - моли ме...
и след това убий ме ...
После забрави ме... погреби ме...
и след това забрави ме...
После желай ме...
крещи от болка, че ме няма!
Приклекни до гроба ми студен...
и плачи, както аз плаках...
Но мен не ще ме има вече
и тогава самосъжалявай себе си, а не мен...
Забрави ме... моля те... забрави ме!!!
© Илона Копоева Todos los derechos reservados