Jul 2, 2010, 10:16 PM

* * * 

  Poetry » Other
547 1 0

Тръгнах си... остави ме...

пусни ме... забрави ме...

намрази ме... моля те... намрази ме...

забрави моето име...

Моли ме... моля те - моли ме...

и след това убий ме ...

После забрави ме... погреби ме...

и след това забрави ме...

После желай ме...

крещи от болка, че ме няма!

Приклекни до гроба ми студен...

и плачи, както аз плаках...

Но мен не ще ме има вече

и тогава самосъжалявай себе си, а не мен...

Забрави ме... моля те... забрави ме!!!

© Илона Копоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??