31 ene 2024, 6:58

  Poesía » Filosófica
60 0 0

При мен дойде, остана котаракът –  

стар, кокалест, отчаян, мълчалив –

не можеше да ми мяука даже...

„аз също съм така, приятелю“ – му казах –

и сипах му от млякото, което бе останало...

и от това, което бе останало в душата ми...

не вярвайки, че ще остане жив...

© Hristo Troshanov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??