18 nov 2016, 20:52

*** 

  Poesía
468 2 8

дори очи
не отвори,
пропълзя
и изпепели
тънките нишки,
свързващи,
допълващи, 
но на нея ненужни.

и отвори очи,
помисли за себе си
последствия има ли?
та нали 
хармония цари
дори в хаоса ѝ?

© Слънчоглед Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??