18 нояб. 2016 г., 20:52

*** 

  Поэзия
376 2 8

дори очи
не отвори,
пропълзя
и изпепели
тънките нишки,
свързващи,
допълващи, 
но на нея ненужни.

и отвори очи,
помисли за себе си
последствия има ли?
та нали 
хармония цари
дори в хаоса ѝ?

© Слънчоглед Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??