18.11.2016 г., 20:52 ч.

*** 

  Поезия
374 2 8

дори очи
не отвори,
пропълзя
и изпепели
тънките нишки,
свързващи,
допълващи, 
но на нея ненужни.

и отвори очи,
помисли за себе си
последствия има ли?
та нали 
хармония цари
дори в хаоса ѝ?

© Слънчоглед Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??