17 oct 2013, 12:44

* * * 

  Poesía
554 0 16

Като товарен влак

на пуста гара

тъгата ми

внезапно

спря,

за да направи път

да мине

и ме вземе

най-бързият

експрес

на радостта...

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??