Oct 17, 2013, 12:44 PM

* * * 

  Poetry
553 0 16

Като товарен влак

на пуста гара

тъгата ми

внезапно

спря,

за да направи път

да мине

и ме вземе

най-бързият

експрес

на радостта...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??