Скок в бездната за изкупление.
Дъното е тиня и разпад.
Счупени мостове и съмнения.
Рани от ейдетика и мрак.
Тънък вододел към светлината,
паяче, накуцващо в зиг-заг.
Мрежа от предателства и знаци,
сляпо да обичаш даже враг.
Никой нищичко не ти е обещавал
Пътят изначално е ронлив.
Себе си отново сътворявай.
Влъхвите ще видят, че си жив.
© Христина Комаревска Todos los derechos reservados