Feb 19, 2019, 8:43 AM

... 

  Poetry » Phylosophy
342 0 3

Скок в бездната за изкупление.

Дъното е тиня и разпад.

Счупени мостове и съмнения.

Рани от ейдетика и мрак.

Тънък вододел към светлината,

паяче, накуцващо в зиг-заг.

Мрежа от предателства и знаци,

сляпо да обичаш даже враг.

Никой нищичко не ти е обещавал

Пътят изначално е ронлив.

Себе си отново сътворявай.

Влъхвите ще видят, че си жив.

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??