2 ene 2014, 21:38

*** 

  Poesía » Otra
733 0 4

Ще си тръгна с огромната

                                   обич и болка.

 За Великия 

                    храбър

                               и мъдър народ.

 А след мен ще останат

              чифт стари обувки

                                 и вехтата риза.

 И, разбира се,

                       празният гроб.

© Петър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??