Jan 2, 2014, 9:38 PM

*** 

  Poetry » Other
735 0 4

Ще си тръгна с огромната

                                   обич и болка.

 За Великия 

                    храбър

                               и мъдър народ.

 А след мен ще останат

              чифт стари обувки

                                 и вехтата риза.

 И, разбира се,

                       празният гроб.

© Петър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??