2.01.2014 г., 21:38 ч.

*** 

  Поезия » Друга
726 0 4

Ще си тръгна с огромната

                                   обич и болка.

 За Великия 

                    храбър

                               и мъдър народ.

 А след мен ще останат

              чифт стари обувки

                                 и вехтата риза.

 И, разбира се,

                       празният гроб.

© Петър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??